krachtplek-empowerment-retreat

Krachtplek empowerment retreat  ( visit UK version)
18-25 october 2017 / Ibiza

Je opent jezelf steeds meer voor het leven
voelt je pulserende bron van je hart sterker worden, elke ademhaling
Je voelt en omarmt je weerstand en laat ze los
Je tolereert je dictator/drama-mind minder en minder
en bent op het punt om door je veranderende bewustzijn je leven een andere kant op te volgen
de weg die het leven je zelf laat lopen, in overgave, speelsheid en enthousiasme
Je bent niet langer slachtoffer van omstandigheden maar creator van je leven

you_are_the_beauty_you_see

Het krachtplek empowerment retreat biedt ruimte voor
– Het versterken van jouw zelf-realisatie proces, het verder in jouw kracht en essentie komen
– een adem-pauze voor een her-afstemming met je doelen, wensen en je inspiratie, jouw bron
– de mogelijkheid je te omringen en te verbinden met like-minded souls in een inspirerende pure omgeving
– Dieper contact maken met de elementen en met de stilte in jezelf
– Jouw vibratie te verhogen op een krachtige, voedende plek

roof_concertResoneer je hiermee ?, dan heten wij je graag welkom op de Kracht-plek empowerment Retreat op Ibiza

De elementen van dit retreat zijn
– Yoga: elke ochtend tegenover de krachtplek Es Vedra
– Hikes: naar de puurste meest ongeschonden plekken van Ibiza
–  ‘Zijn’ tegenover een krachtplek: De derde magnetische rots Es Vedra op Ibiza
–  Een empowerment programma waarin we toegang hebben tot de volgende gereedschappen: intentiewerk, transformatie spiraal,  creatieve uitingsvormen als muziek en dans, ademwerk, lachyoga, soulsong circle, meditaties, geluid therapie (Gong Bath) en cacao ceremonie en het gebruik van diverse soorten lichtere of sterkere plantmedicijnen.

In de realisatie dat allesrooftop_yoga5 al aanwezig is in het hier en nu hoef je op dit retreat niet nog verder ergens aan te werken. Het gaat meer een diepere afstemming op jouw zielsbestemming en jouw dromen, creativiteit, stilte en trillingsniveau.
We willen met ons programma een balans brengen tussen mentale oefeningen en verder gronden en in je lijf komen. Dit gebeurd door de dagelijkse Yoga op het dak van de Villa tegenover de Krachtplek, door de wandelingen door de mooiste natuurlijke plekken van Ibiza en door het gebruik van de gereedschappen die ons ter beschikking staan. Hieruit zal een keuze gemaakt worden gestuurd door de groepsenergie, wensen en behoeften en inzichten en flow in het moment

Het team
lucien

Lucien Lecarme
Lucien is gids voor wandelpaden en levensvragen op Ibiza. Hij woont nu bijna 5 jaar tegenover Es Vedra en heeft geleerd optimaal af te stemmen op de energie van deze krachtplek in zijn levenswerk. Dit resulteerde in de organisaties van retreats op deze plek: zijn missie is het delen van de puurheid en schoonheid van Ibiza door ruimte te bieden voor concerten, meditaties en uiteenlopende ceremonies in zijn huis ( zie o.a NPO 3 Lauren op Ibiza ( link)). Door de hikes ontdekte hij de mooiste plekken van Ibiza die hij ook graag met jou wil delen. Ook schreef hij zijn toekomstroman ‘Krachtplek’, een boek over empowerment en onze veranderende houding ten opzichte van de aarde. In Nederland gaf hij 8 jaar coachings workshops o.a bij de baak met het gebruik van de tango als metafoor voor leiden en volgen.

kasia_treeKasia Patzelt is dynamic breathwork and traumarelease coach (DBTR) en Lachyoga docente. Haar motto is: Als je terugkomt tot je adem, kom je terug tot jezelf. Haar missie is mensen te ondersteunen in het -be-lichamen van hun essentie en hiermee een authentieke menselijke samenleving te co-creeren. Ze geeft ademsessies in Ibiza, Polen en Litouwen.  www.enbodyourself.com

Verder maken we gebruik van een kok en een yoga docente. Info hierover volgt.

Impressies van eerdere deelnemers op de Ibiza Powerspot Retreats
review_elly1
review_Lotte1Verblijf & Prijs
master_bedroom_seaviewoptie 1. Verblijf in de Villa op een gedeelde kamer. Tijdens het retreat is de yoga en een deel van het eten in deze Villa tegenover Es Vedra. De eerste 2 inschrijvers worden in de masterbedroom geplaatst. (foto) De eerste 6 inschrijvers hebben de mogelijkheid in deze villa te logeren op gedeelde kamers.

optie 2. Verblijf in tweede Villa
Nabij de VIlla tegenover Es Vedra is de tweede locatie vlakbij Es Cubells. De eerste 6 deelnemers slapen in de Vedra Villa, vanaf de 7e persoon is het slapen in de tweede Villa tot max. 12 personen op gedeelde kamers.

Prijs retreat incl. accomodatie en volledig programma
–  Verblijf Villa single-bed (gedeeld) 7 nachten € 995,-
Het Retreat vindt doorgang met minimaal 4 personen.

De genoemde prijs is incl: verblijf, ontbijt/lunch/diner (op 2 middag wandelingen betaal je zelf het diner zodat je vrij van de kaart kan kiezen),  water, thee, koffie, yoga, meditatie, wandelingen, intentiewerk, transformatie spiraal,  creatieve uitingsvormen als muziek en dans, ademwerk, lachyoga, soulsong circle, meditaties, geluid therapie (Gong Bath) en cacao ceremonie en het gebruik van diverse soorten lichtere of sterkere plantmedicijnen. Incl. vervoer naar de hikes. De maaltijden zijn gezond, duurzaam, vegetarisch en er word gekookt met de producten van het eiland.
Excl: vlucht, verzekeringen.

Bezoek onze FB eventpage

Impressies van het Hiking & Yoga Retreat Mei 2017