krachtplek

Krachtplek / Toekomstroman

Reactie van een lezeres: zondagmorgen ben ik begonnen te lezen en zondagavond was ik klaar! Het was ongelofelijk, wat ik bij mezelf herkende.

Vanuit mijn levenservaringen mag ik zeggen dat jou beschrijvingen over de vrouwelijke belevingswereld fenomenaal mooi zijn, er zijn spijtig genoeg nog weinig mannen die hier in mee kunnen.

Balans tussen mannelijk en vrouwelijk, zijn en doen is de eerste stap naar eenheid, onvoorwaardelijke liefde.

Ik heb ongelofelijk genoten van jou boek, mooi verhaal, herkenning, eigenlijk speelt alles al af in het NU, gelukkig kan je zelf kiezen in welke dimensie je beweegt!
Nicole Smulders

 

Het is 2021

omslag_krachtplek

Fort Europa balanceert op de rand van de ondergang. Oliver laat het korset van angst en controle in Nederland achter zich als hij wordt uitgenodigd voor een walkabout in de Australische woestijn. Het is het begin van een persoonlijke transformatie. Op het einde van de reis ontvangt hij van een oude Aboriginal leider een mysterieus schilderij. Is de macht van het doek zo groot dat het de koers van de wereldgeschiedenis kan veranderen? Olivers toenemende inzichten leiden hem naar krachtplek Es Vedra op Ibiza, de grootste club in de wereld en de grotten van een godin. Een geheime organisatie zit hem op de hielen. Vindt hij op tijd de bestemming van het schilderij?

Op visionaire wijze duidt Lucien Lecarme (1967) in zijn debuut de tijdgeest en biedt hij een fascinerende blik in een toekomstige wereld waarin het twee voor twaalf is. Lecarme zet in een spannend verhaal de nieuwste apps en gadgets tegenover eeuwenoude mythen en wijsheid van de hoeders van de aarde.

Krachtplek / Toekomstroman is nu te bestellen
via bol.com ! / via bestelmijnboek

Taal: Nederlands
ISBN: 9789462470613
bindwijze:paperback
prijs: € 22,95,-
Volg Lucien Lecarme op facebook
bekijk hier het persbericht
Bekijk de trailer